Klienterne

Her kan du læse hvad andre siger om et forløb hos mig:

Jeg har haft Karina i et forløb, som vi netop har besluttet at fortsætte – til min store glæde. Karina er ikke kun dygtig og professionel men også sød, rar og enormt forstående. Jeg har følt mig set og hørt og hun er gået til bunds i de udfordringer jeg havde med både mad og min livsstil generelt. Mit fokus er blevet vendt fra et negativ fokus til et meget bedre og positivt ét, og jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og vide, hvad der gør mig glad og hvad der er godt for min krop. Jeg har stadig noget at arbejde med, men hold nu op, hvor er jeg nået langt. Jeg ville ikke være dette forløb foruden!

-Camilla L. Kjær
06. september 2021

Jeg har aldrig følt mig så fri, som jeg gør nu. Jeg har med Karinas hjælp, fundet nøglen til det fængsel af dårlige følelser, som jeg har været fanget i, det meste af mit liv. Jeg har stadig den samme krop, jeg har stadig den samme vægt, men jeg anskuer verden på en helt anderledes måde .Alle de, for mig, uhensigtsmæssige sandheder jeg havde indeni er blevet dementeret. Tak, Karina. Jeg vil aldrig fortryde at jeg fik hjælp af dig”

-Linda
25. august 2021

Jeg har været meget glad for at gå hos dig. På de relativt få gange jeg har været hos dig har vi sammen formået at afdække de mønstre, som gør at jeg spiser forkert. Jeg har lært at værdsætte de enkelte måltider og opleve endnu højere glæde ved at spise sundt.  Din ikke fanatiske holdning til kost har klinget godt med min. Jeg har tabt mig en del. Jævnt og stille og mit BMI er blevet næsten normalt. Mit blodtryk er også faldet meget – nok især på grund af træning, som du understøtter. Du virker veloplagt og velforberedt ved hver samtale.

-Birgit Jørgensen
13. september 2016

Dejligt at få kigget på sin livsstil og måde at leve på. Det er nemme og overskuelige ændringer, som IKKE har haft store konsekvenser for familien, som mange andre kure osv. har. Jeg havde troet at jeg skulle følge en madplan, men den havde jeg nok alligevel ikke overholdt fremadrettet.

-Berit Øhlenschlæger
2. marts 2016

Du er rigtig god at snakke med, lytter og kommer med gode spørgsmål. Du er god til at følge op og helt fantastisk at du købte og gav mig nogle alternativer til min kost.

-Gitte Loft Jensen
3. marts 2016

Jeg har nu afsluttet mit 8 ugers forløb hos Karina og mit mål var at få mere motivation og komme ned i fedtprocent.Efter at have haft timer hos Karina har jeg fået en helt anden tankegang omkring ens selvværd og madvaner,hvilket har gjort at jeg har nået mit mål. Det har været det hele værd og det har gjort mig stærkere på flere områder. Karina er super dygtig og kan til en hver tid anbefale dette forløb til andre og ikke kun til dem der gerne vil tabe sig, men måske mere har brug for et selvværdsboost!

-Michelle Striib
6. marts 2016

Jeg har haft den ære, at have Karina som coach, hvor jeg har lært om vaneændringer samt hvor vigtigt det er og træne. Jeg kan varmt anbefale Karina, i det hun er go til at forklare og hun er meget velforberedt. Selvom det er ramme alvor, formår hun, at få forløbet med et sjovt twist.

-Heinrich Harder
2. januar 2016

Karina har været min personlige træner i en periode. Karina er velforberedt og dygtig. Hun har fokus på at alle øvelser udføres korrekt og jeg fik maksimalt ud af en træning med Karina. Jeg kan varmt anbefale hende.

-Kirstine Hebsgaard Keller
5. februar 2015