Om mig

Hej jeg hedder Karina. Jeg er 33 år og bor i Aarhus.

Min erfaring er, at det ikke hjælper at stå med en løftet pegefinger og forbyde slik, is, chips mm. så derfor har jeg en coachende tilgang, hvor vi i stedet finder dine forhindringer og arbejder med dine vaner og motivation. Der er ingen forbud eller regler.

Min passion er at hjælpe dig og give dig de rette værktøjer, for at du kan nå lige netop det mål du har. Men også gøre det muligt for dig, at kunne fortsætte uden mig, efter forløbet. Så derfor hjælper jeg dig med at ændre dine uhensigtsmæssige vaner, så din nye livsstil bliver en integreret del af din hverdag.

Jeg elsker mad og at give mig tid til at nyde maden. For mig skal hvert måltid gerne være en fest og ikke en sur pligt. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at genlære, at lytte til din krop, hvad du har lyst til og nyde det med måde. Der er ingen mad der i sig selv er sundt eller usundt, men det handler om mængder og kontekst. Og det vil jeg hjertens gerne snakke mere med dig om.

Desuden har jeg sammen med Bettina Strue lavet firmaet Kongsted & Strue. Hvor vi hver dag hjælper kvinder med at få madro. Du kan se mere på vores Facebook side 


Uddannelser

Professions Bachelor i Ernæring & Sundhed med speciale i Sundhedsfremme, Forebyggelse og Formidling. (2010-2014)

Certificeret Personlig Træner ved The Health Lab. (2014)

Livsstilscoach. (2014)

VaneCoach. (2016)

OverspisningsCoach. (2016)

Planlagt uddannelse i 2022: VaneTerapeut