Livsstilscoaching

Har du prøvet på at ændre på dine vaner, men alligevel vendt tilbage til dem?

Coaching handler om at få støtte og hjælp til at leve det liv, du virkelig ønsker. Gennem coaching vil du kunne finde troen på, at du kan nå dine mål og kan komme derhen, hvor du gerne vil være. Alle fortjener at leve deres drømme fuldt ud, det kan dog være svært at tage skridtet, selvom man ved hvad der skal til. Der kan en coach hjælpe dig til at afdække de forhindringer du måtte have.

Coaching er en professionel dialog, der tager udgangspunkt i dine mål. Med en avanceret spørgeteknik hjælper coachen dig med at se tingene i et andet perspektiv og med at vende blikket mod nye muligheder. Så vi sammen finder ud af hvad du vil, hvorfor du vil, hvad der forhindre dig i at gøre det og hvordan du skaber en plan for at opnå det, du ønsker.

Gennem coaching vil du få hjælp til at nå dit mål, afdække forhindringer, finde motivationen og derved lave vaneændringer.

Et forløb/session vil have fokus på dig, dit specifikke mål, intet mål er for stort eller småt.

Har du f.eks. prøvet mange kure, men det bare har resulteret i en yoyo vægt? Eller du du spiser ekstremt meget om aftenen, men du ved ikke hvorfor? Eller kender du det, at du gang på gang spiser kage med dårlig samvittighed?

Det er bare nogle få eksempler på vaner og adfærd jeg kan hjælpe dig af med.